11/2/11

SU HIJO CON SÍNDROME DE DOWN - DE LA A A LA Z

Tradicionalment, s'han estès molts tòpics i inexactituds sobre els problemes i malalties que poden afectar els nens amb síndrome de Down, oferint una informació impròpia de vegades generada per una confusió amb els aspectes constitucionals propis de la síndrome. Aquests nens presenten les mateixes malalties que qualsevol altre de la seva mateixa edat i, tot i que poden estar més predisposats a algunes d'elles, per a altres ho estan menys, i el seu tractament és el mateix i pot, fins i tot, ser més satisfactori i eficaç.

Aquest llibre està dirigit a pares de nens amb síndrome de Down. La seva intenció és oferir-los una primera aproximació objectiva i pràctica als problemes de salut, conducta o desenvolupament que els seus fills puguin presentar. Estructurat en breus capítols, s'inicia amb un recordatori sobre genètica i síndrome de Down, continua amb l'exposició per ordre alfabètic dels aspectes mèdics i finalitza amb un annex que inclou el Programa de Salut i les taules de creixement del Centre Mèdic Down (CMD ) de la Fundació Catalana Síndrome de Down.

En la seva redacció han col·laborat més de 30 especialistes del CMD i d'acreditats Hospitals Universitaris de Catalunya i Equador.