10/6/16

DESMÁRCATE

ROCA TORRUELLA, Xavi. Desmárcate: desarrolla con éxito tu marca personal
Libros de Cabecera, 2015
ISBN: 9788494374241

Recordes alguna persona que hagi deixat una marca inesborrable a la teva ment? Potser fou un familiar, o un professor, o algú desconegut. Cada cop que el recordes sents alguna cosa especial. La gestió de la marca personal persegueix que tu siguis aquesta persona única, que deixis una empremta tan positiva en els altres, que sempre et tinguin en compte.
Si ets un professional lliberal, un emprenedor, un directiu, un recent graduat o busques feina, és imprescindible destacar, diferenciar-te, ser conegut com algú de confiança, per estar sempre en ment de les persones i ser el candidat triat per als nous projectes.
En aquest manual, Xavi Roca, expert amb llarga experiència en el desenvolupament i implementació de marques personals, t'acompanya pel camí de definir la teva marca, validar-la al mercat i comunicar-la. La intenció és aconseguir que siguis percebut com la persona més valuosa del teu entorn. I si ho aconsegueixes, seràs més feliç i voldràs seguir enriquint la teva marca encara més.