2/5/12

COP DE ROCK

COP DE ROCK és un missatge d’amor, d’admiració, i d’agraïment a les bandes mítiques que van fer possible el miracle del ROCK CATALÀ a principis de la dècada dels 90 del segle XX i fins als nostres dies. També és un missatge d’estímul i record a un públic enfervorit que va omplir a vessar els recintes on tocaven, i que, amb el seu suport i amb l’expressió dels seus desigs i sentiments, van modelar i donar sentit a aquest moviment musical que va moure tota una generació.
El nostre missatge està ficat dins d’una ampolla, com tots els missatges llegendaris; una ampolla que sura per la Mediterrània i que cerca els seus destinataris de dalt a baix dels Països Catalans. Va adreçat a tots aquells que, en el seu moment, van ser fidels seguidors del ROCK CATALÀ, i també va adreçat als que no ho van ser (amb l’esperança que ara se’n facin), però també, el nostre missatge va adreçat als més joves, a aquells que encara anaven amb bolquers quan va començar aquest fenòmen, i als més grans que no van exampar el moment i que ara tenen una bona oportunitat per gaudir-ne.
Perquè estem convençuts que les cançons que van sonar en aquesta època són inmortals i algunes d’elles han esdevingut autèntics himnes.
El guió i la direcció d'aquest musical de Dagoll Dagom sobre el Rock català van a càrrec de Joan Lluís Bozzo. L'alpicatina Eva Espejo fa els papers de Berta i Cíntia.