12/3/21

LA RABIA DEL PUEBLO


CINIKO. La rabia del pueblo

Ciniko el Octavo Arte, 2021.

 

El nou treball de Ciniko es mostra amb cruesa, missatge reivindicatiu i vivències del propi cantant. L’autor es presenta com a més madur i conscient, però sense deixar de costat la reivindicació social a través del rap, la seva forma d’expressió. Segons Ciniko són cançons per fer moure el cap i la consciència.

 

El single “El cigarrito”, que va presentar com un avançament del disc, parla del tema menys visible i negre d’alguns artistes del rap.

El segon tema “Coronafacha” critica als experts mèdics espanyols.

El tema que dona títol a l’àlbum “La rabia del pueblo” és un tema que t’anima a ballar mentre cremes aquesta societat injusta.

El quart tema “Paso de la calle” descriu l’univers de les drogues.

Amb “Solo quedo yo” ens parlar del rap autèntic.

El sisè tema “Los Picapiedra” sorgeix de la unió amb Lágrimas de Sangre per contar les seves vivències i principis en el rap per arribar on són actualment.

Amb el setè tema “Entre guerras y pandèmies” dona entrada a tractar el Covid. Ho fa per conscienciar sobre ell i les conseqüències de no seguir les pautes sanitàries. I aix``oEs un emotivo tema sobre el Covid para concienciar sobre él y las consecuencias de no seguir las pautas sanitarias. Cançó amb ritme lent i emotiu.

Tanca el disc “Fuck Vox”, que va ser el segon single que va avançar del disc. En aquest tema carrega sobre dit partit polític.

La Carne magazine- Revista de música internacional.

 

Cap comentari: