5/2/16

ANTONIETA BARAHONA

La Dra. Antonieta Barahona és llicenciada en medicina per la Universitat de Lleida (1994) i màster en Ciència i Tecnologia dels aliments per la Universitat de Barcelona (1997).
 
Activitat professional
  • Docent de la Universitat de Lleida en la llicenciatura de Tecnologia d’aliments, grau de Nutrició i Dietètica Humana, postgrau de Nutrició Clínica, títol Sènior en Cultura, Ciència i Tecnologia, Aula oberta a la gent gran i cursos en la Universitat d’Estiu
  • Directora d’una clínica de nutrició on exerceix de metge nutricionista i que compta amb una escola de cuina, especialitzada en l’estudi i la divulgació de l’alimentació i la cuina saludable
  • Assessora  nutricional de diversos menjadors escolars, geriàtrics, llars d’infants i albergs juvenils
  • Assessora nutricional dels supermercats Plusfresc
  • Membre del comitè tècnic de AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) de Lleida
  • Col·laboradora habitual en mitjans de comunicació en temes de nutrició, alimentació i salut, i realitza conferències i cursos sobre alimentació i nutrició
  • Pertany a les principals societats científiques de nutrició