4/2/11

LO PARDAL ROQUER VOL.3

Tercer volum de la tetralogia de Lo Pardal Roquer titulat “Rocksterri”. Manté una continuïtat amb els dos anteriors quant a concepte, continguts i estructura, però el diferencia l’aportació de Xerramequ i Tiquismiquis (Marc Serrats i Marc Grau, respectivament). Tots els discs contenen 15 cançons dividides en dos grups de set (les set virtuts i els set pecats) separats per un interludi instrumental. Totes d’autoria pròpia a excepció de "La presó de Lleida" –a ritme de surf- i el poema musicat de Guillem Viladot "Metaplasma".
També trobem en aquest disc a l’entranyable Miquelet, Lo Pardal Roquer continua informant-nos de les desventures d’aquest personatge amb la cançó "El retorn de Miquelet".
Amb humor i ironia denúncia temes actuals. Amb la cançó "Xavacanos" remet contra l’ordinarietat de la música dels concursos televisius i amb "La torre de l’oncle Tom" contra l’especulació immobiliària.
Amb aquest nou disc el cantant continua volant, i de fet, ja anuncia l’aparició del darrer disc que tanca aquesta tetralogia per l’any vinent, per tal de celebrar els 50 anys de la mort del Rock’n roll.