17/2/21


 ZAMORA BUENAFUENTE, Josefina. Alisha y el guerrero.

Círculo Rojo, 2020.

ISBN: 9788413637365


Alisha és l’única supervivent dels fills del rei Mael Coluin que varen ser cremats vius, al ser el seu pare derrotat en la batalla contra el malvat rei Rowan. Aquest, no content amb haver vençut al seu enemic, va voler castigar-lo de la pitjor manera possible. No solament matant a la seva esposa, ja que sabia que ell l’estimava profundament, sinó també als seus fills sense importar-li que aquests fossin petits, únicament volia que patís l’impensable veient-los morir abans de matar-lo a ell també.

Per més que aquest va suplicar de genolls al malvat rei Rowan que deixés viure als seus fills, aquest únicament es va posar a riure veient el sofriment del  seu enemic, que impotent va veure com morien els seus fills.

El malvat rei Rowan sabia que existia una profecia que deia que un dels fills del rei Mael Coluin acabaria amb la seva vida, la seva crueltat i la seva maldat. Aquest havia estat el motiu d’acabar amb la vida de tots els fills del seu enemic.

Però el que no va pensar mai el rei Rowan és que, després del que havia fet, un fill del rei Mael Coluin sobrevisqués. I que aquest fill acabaria amb la seva vida.

Aquest sempre havia pensat que s’enfrontaria amb un home, mai va pensar en una dona. Alisha, la seva filla més petita, fou l’única supervivent de la matança i fou destinada a complir la profecia. Seria ella, una dona, qui acabaria amb la seva vida en  plena batalla.